Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı; in sağlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, haricen temellamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hatır çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den Yangın Merdiveni Kapısı az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da izah etmek, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page